top of page

De fases

birdeye2021-2.jpg

De 5 hectare die de ontwikkeling Groeien in Gemert groot is zal ontwikkeld worden in vier fasen.

 

Fase1

Fase 1 - Nieuwbouw Van Dijk Groep 

Onderdeel van Groeien in Gemert is de realisatie van het hoofdkantoor met productieruimte van de Van Dijk Groep. De oplevering hiervan vond plaats in Q3-2019. De Van Dijk Groep heeft hier 1.000 m² kantoor, verdeeld over 3 lagen en 2.500 m² productieruimte gerealiseerd. Het hoofdkantoor huisvest de Gemertse bedrijven van de Van Dijk Groep; zijnde Unibouw, VDG De La Roy en VDG Real Estate.

Fase2

Fase 2 - Nieuwbouw beschikbaar voor verhuur 
De ontwikkeling telt in totaal 6.500 m² aan nieuwbouw, verdeeld in 2.000 m² bedrijfshal met 200 m² kantoor en 4.000 m² bedrijfshal met 300 m² kantoor. Er zal in 2022  worden gestart met de bouw. De nieuwbouw is in zijn geheel of gedeeltelijk beschikbaar voor huur. Wij bieden hiermee huurders de mogelijkheid om gezamenlijk met ons het ontwerp te bepalen zodat het ontwerp aansluit bij uw behoefte voor verdere groei.

Fase 3 - Herontwikkeling beschikbaar voor verhuur

Het eerste gedeelte dat wordt herontwikkeld is een bestaande bedrijfshal van 16.000 m² met een hoogte van deels 7 meter en deels 12 meter, hieraan worden twee aangrenzende kantoren toegevoegd van in totaal 3.000 m² verdeeld over 3 lagen. De bedrijfshal wordt volledig gemoderniseerd en voldoet net als de nieuwbouw aan de huidige kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. De gehele herontwikkeling krijgt een facelift waardoor er een mooie samenhang wordt gecreëerd met de moderne en hoogstaande uitstraling van de nieuwbouw. 

Fase 4 - Nieuwbouw beschikbaar voor verhuur 

De tweede herontwikkeling betreft een bestaande bedrijfshal van 7.000 m² met een hoogte van 6 meter met een aangrenzend kantoor van 1.500 m² verdeeld over 3 lagen. Beide worden volledig gemoderniseerd zodat ze voldoen aan de huidige kwaliteits- en duurzaamheidsnormen. Gezien het huidige huurcontract wordt er in 2025 gestart met deze ontwikkeling. Daarnaast krijgen zowel het kantoor als de bedrijfshal een facelift zodat er een mooie samenhang wordt gecreëerd met de moderne en hoogstaande uitstraling van de nieuwbouw. Deze herontwikkeling biedt zowel ruimte voor één of meerdere huurders. Uw wensen kunnen meegenomen worden in deze herontwikkeling.

bottom of page